DE ACTUALITATE

Stagiunea Europa: Saptamana Estoniei!

In aceasta seara „Muzicienii estonieni se prezintă” in Sala „Filip Lazăr” a Filarmonicii „Oltenia”.

Împarte cu prietenii tăi

Stagiunea „Europa” aduce la Craiova in aceasta saptamana muzicieni din Estonia, cea de-a 16-a ţară invitată  a Filarmonicii „Oltenia”.

Estevorba despre doi tineri pianişti: Johan Randvere – student al Academiei de Muzică şi Teatru din Tallinn şi Mihkel Poll– muzician original, complex, cu o tehnică perfectă şi o interpretare plină de lirism.

Pe cel dintâi, publicul a avut ocazia sa il asculte martiseara, într-un recital neconvenţional sub genericul „Convorbiri muzicale”, susţinut la Muzeul de Artă Craiova.

Despre cel de-al doilea, melomanii pot afla mai multe cu prilejul evenimentului „Muzicienii estonieni se prezintă”, de astazi, 25 februarie, de la ora 19.00, din Sala „Filip Lazăr” a Filarmonicii „Oltenia”.

Concertul de maine, 26 februarie, ora 19.00, îi va aduce pe aceeaşi scenă pe dirijorul Juri Alperten, la pupitrul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „Oltenia”, şi pe pianistul Mihkel Poll.

Stagiunea „Europa” va continua la Filarmonica „Oltenia” cu concerte dedicate altor ţări, în martie urmând Bulgaria, Slovenia, Irlanda şi Grecia.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Bulgaria autorizează armata să supravegheze granițele țării

În 2015, în Bulgaria au sosit 27.000 de migranți, mai puțini decât în țările vecine.

Închide