DE ACTUALITATE

Start pentru Stagiunea de Jazz de la Teatrul Act

Miercuri, de la ora 19.00

Împarte cu prietenii tăi

Din 2010, jazzul de cea mai bună calitate este la el acasă în spaţiul nonconformist şi primitor al Teatrului Act din Bucureşti; în 10 octombrie 2018 se deschide o nouă stagiune de concerte, cea cu numărul 9, care propune lunar noi provocări pentru admiratorii genului. O noutate este şi implicarea în organizarea acestei stagiuni a unicului post românesc clasic, jazz & more – Radio România Muzical, alături de Orchestrele şi Corurile Radio România.

În 10 octombrie 2018, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Act va urca duo-ul permanent al stagiunii, alcătuit din George Natsis – pian şi Vlad Popescu – baterie, alături de contrabasistul Adrian Flautistu. Tema concertului: My Romance, incursiune în lumea standardelor anilor 50-60 ai secolului XX, regândite în spiritul secolului XXI de trei dintre cei mai valoroşi muzicieni români de jazz ai timpurilor noastre. Prezentarea concertului va fi realizată de Cristian Marica, amfitrionul tuturor celor 8 stagiuni de jazz derulate până în prezent la Teatrul Act.

Înregistrarea concertului susţinut în 10 octombrie la Teatrul Act poate fi ascultată la Radio România Muzical joi, 1 noiembrie, ora 17.00, chiar în ziua când corporaţia publică Radio România împlineşte 90 ani. Radio România Muzical poate fi ascultat pe frecvenţele 97.6 şi 104.8 FM şi online la www.romania-muzical.ro. Toate concertele înregistrate la Teatrul Act vor fi disponibile pentru reascultare pe site-ul Radio România Muzical timp de 30 zile de la data difuzării la radio, pe minisite-ul emisiunii Concertele Radio România Muzical.

Următorul concert din stagiunea de jazz de la Teatrul Act este programat pentru 14 noiembrie, fiind dedicat apropiatei sărbătoriri a Centenarului României Mari.

Biletele la concerte pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului Act (Calea Victoriei nr.126, Bucureşti) sau pe platforma www.mystage.ro.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Termen în dosarul de la Protecţia Copilului Teleorman

Apelul va fi judecat de un complet format din cinci judecători

Închide