DE ACTUALITATE

STIRI ELECTORALE, ORA 11.30, 20NOIEMBRIE 2020

20 NOIEMBRIE 2020 ȘTIRI ELECTORALE, ORA 11.30

Marcel Ciolacu –preşedintele PSD şi candidat la Camera Deputaţilor, crede cu tărie în şansele partidului de a câştiga aceste alegeri. Priorităţile PSD sunt legate de agenda cetățeanului și de protecția împotriva pandemiei, mai spunea Marcel Ciolacu.

***

Lista PRO România Dolj la Senat este deschisă de Nistor Duval. Acesta  spune că obiectivul imediat al partidului este planul de ieșire din criză. Candidatul Pro România  susține că „în fața unei redresări economice lente, după cea mai severă restructurare a economiei românești din ultimele decenii, una dintre principalele provocări politice ale viitoarei conduceri constă în realizarea unei creșteri economice generatoare de locuri de muncă”. „Necesitatea de a stimula investițiile în scopul creării de locuri de muncă este o prioritate și este susținută de PRO România, a mai spus Nistor Duval.

***

Copreşedintele USR PLUS, Dan Barna, candidat pentru un nou mandat de deputat, a anunţat temele pe care alianţa le va avea în vedere în noul Parlament: legile justiţiei, iniţiativa fără penali şi eliminarea pensiilor speciale.

***

Preşedintele Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop, susţine că strategia politică a formaţiunii îi va permite accesul în viitorul Parlament.

***

PMP şi-a prezentat, ieri, programul de guvernare. Eugen Tomac- preşedintele partidului şi candidat la parlamentare, declara că înfiinţarea a două noi ministere: al inovaţiei şi al relaţiei cu Republica Moldova, reprezintă prioritatea zero a PMP:

*** Și PNL a prezentat, aseară, programul de guvernare ”Dezvoltăm România”, document ce conţine viziunea liberală şi obiectivele partidului. În următorii 4 ani, este prevăzută crearea a peste 500 de mii de noi locuri de muncă în economie, creşterea salariului mediu net la o mie de euro pe lună, precum şi a punctului de pensie la 1840 de lei. Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, candidat pentru un mandat de deputat:

%d blogeri au apreciat: