DE ACTUALITATE

STIRI ELECTORALE, ORA 11.30, 21 NOIEMBRIE 2020

21 noiembrie, Știri electorale, ora 11.30

            Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că şcolile şi grădiniţele pot fi redeschise dacă se extind testarea populaţiei şi anchetele epidemiologice.

             Noi locuri de muncă, majorarea salariului mediu net şi creşterea pensiilor sunt incluse în programul de guvernare, pe 4 ani, lansat de liberali.

             PSD vede fondurile europene ca pe o prioritate și dorește să le acceseze întâi pe acestea și mai apoi pe cele de la bugetul de stat. Conform candidatului PSD Dolj la Senat, Ion Prioteasa, România are la dispoziție pentru dezvoltare locală 33 de miliarde euro până în 2024. Astfel, nu trebuie să irosim resursele naționale pentru investiții care pot fi susținute cu fonduri europene. Banii de la buget vor finanța doar proiecte care nu pot fi finanțate din bani europeni, a punctat Ion Prioteasa, candidat PSD Dolj la Senat.

              Preşedintele Pro România, Victor Ponta crede că ţara merge într-o direcţie greşită şi vrea să schimbe acest lucru.

               Alianţa USR PLUS reprezintă viitorul – spune copreşedintele Dacian Cioloş. În opinia sa, vechile partide au eşuat şi au distrus încrederea cetăţenilor în stat şi în politică.

               Pentru PMP siguranța și ordinea publică sunt o prioritate. Preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, propune o lege anti clan, pentru combaterea criminalităţii organizate din România.

%d blogeri au apreciat: