DE ACTUALITATE

Stradivarius 2019, în Parcul Coloanei fără Sfârșit

Primăria Municipiului Târgu-Jiu, prin Direcția Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” vă invită sâmbătă, 25 mai, începând cu ora 20:00, în Parcul Coloanei fără Sfârșit din Târgu-Jiu, la un nou concert de excepție oferit de violonistul Alexandru Tomescu în cadrul turneului Stradivarius 2019.

Conceput de virtuozul Alexandru Tomescu, acest turneu excepțional propune publicului din România o întâlnire între compozitori clasici și contemporani, francezi și români, într-un dialog inedit între vioara lui Alexandru Tomescu, harpa lui Delphine Benhamou și mișcarea coregrafică a lui Lari Giorgescu, toate reunite într-un spectacol sincretic și original.

Alexandru Tomescu este însuflețit de dorința de a împărtăși muzica clasică tuturor categoriilor de public și reușește să o facă grație magiei artei sale și a viorii Stradivarius Elder-Voicu creată în 1702. De asemenea, el împărtășește o legătură puternică cu cultura și limba franceză.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
360 Craiova (audio)

Închide