DE ACTUALITATE

Surpriza secolului in box: Wladimir Klitsckho a fost invins!

Tyson Furry este noul rege al categoriei grea!

Împarte cu prietenii tăi

Era fratilor Klitschko in box a apus noaptea trecuta. Tyson Furry este noul rege al categoriei grea dupa ce s-a impus la puncte in fata ucrainianului Wladimir Klitsckho.

In meciul disputat in Esprit Arena din Dusseldorf, detinatorul titlului, cel mai mic dintre fratii Klitsckho, si-a pus in joc toate cele patru centuri WBA-IBF-WBO si IBO.

Neinvins in 24 de partide, pugilistul britanic a profitat din plin de sansa de a schimba stapanul categoriei regina. Fara sa straluceasca, cu o strategie in care a predominat antiboxul, englezul a reusit sa-l tina la distanta pe cel supranumit „Ciocanul de otel”.

Mai mic de inaltime (1,98 fata de 2,06) si cu alonja mai scurta cu 10 cm, Wladimir nu a gasit solutii pentru a sparge garda rivalului si a terminat meciul cu fata tumefiata dupa cateva lovituri mai precise ale englezului, unele chiar nepermise pentru care a fost sanctionat cu un punct in repriza a 11-a.

Cu o decizie unanima a celor trei judecatori 115-112, 115-112 si 116-111, Tyson Fury a fost declarat noul detinator al celor patru centuri.

Klitsckho, neinvins din 10 aprilie 2004, a suferit a patra infrangere in cariera, intr-un palmares in care Numara 64 de victorii din care 54 prin K.O.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Mihail Sadoveanu – unul dintre cei mai importanți și prolifici prozatori români

Închide