DE ACTUALITATE

Tabara de film

Proiect artistic pentru copii și adolescenți, derulat în timpul vacanței școlare de vară, „Tabăra de Film” este în căutare de tinere talente deosebite.

Împarte cu prietenii tăi

         Proiect artistic pentru copii și adolescenți, derulat în timpul vacanței școlare de vară, „Tabăra de Film” este în căutare de tinere talente deosebite. Aflată deja la cea de-a V-a ediție, tabăra își propune ca, printr-o caravană organizată în principalele orașe ale României și din afara tarii, să descopere și să selecteze copii și tineri cu vârsta cuprinsă între 9 și 18 ani. Pe durata taberei, aceștia vor participa în calitate de actori la realizarea unui film de lungmetraj! Caravana va porni din Craiova – unde preselecția va avea loc sâmbătă, 4 aprilie, între orele 12.00 și 18.00, la Palatul Copiilor – și va continua în alte 11 orașe ale țării, urmând a se încheia în Italia, pe 16 mai. Participarea la preselecțiile din România este gratuită.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Lansare de carte

Inspectorul-șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihai Bravul” Dolj, general de brigadă Constantin Florea își lansează cea mai recentă lucrare.

Închide