DE ACTUALITATE

Targ de adoptii canine la Craiova

Sâmbătă, 20 decembrie, la Adăpostul canin Breasta- Craiova, se va desfășura cea de-a doua ediție a târgului de adopții, organizată cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

În cadrul târgului, iubitorii de animale vor putea pleca acasă cu unul dintre cei peste 400 de câini fără stăpân cazați la Breasta sau vor putea face donații constând în hrană pentru întreținerea acestora. În cazul exemplarelor care au stat în adăpost mai mult de șapte zile sau care au mai fost cazate aici în trecut, actele de adopție vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluați gratuit de noii lor stăpâni chiar de la adăpost.  Evenimentul are drept scop promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie.

În prezent, 60 de câini fără stăpân sunt adoptați lunar, în medie, de la Adăpostul canin Breasta, o parte dintre aceștia găsindu-și stăpâni în cadrul târgului de adopții organizat în cea de-a treia sâmbătă a fiecărei luni calendaristice.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
„Cine stie antidrog castiga” la Targu Jiu

Joi, 18 decembrie, Colegiul ,,Virgil Madgearu" din Târgu Jiu,  găzduiește   concursul ,,CINE ŞTIE ANTIDROG CÂŞTIGĂ".  Acesta se adresează elevilor...

Închide