DE ACTUALITATE

Târgul Apicol de Toamnă

La eveniment vor fi prezenți expozanți din toată țara și reprezentanțe ale firmelor din străinătate din domeniul echipamentelor și utilajelor apicole.

Împarte cu prietenii tăi

Stupina BIA organizează în perioada 1 – 2 octombrie 2016, în parteneriat cu Primăria Craiova și Asociația „APIS” Oltenia, cu sprijinul Radio Oltenia Craiova în calitate de partener media principal, prima ediție de toamnă a Târgului Apicol Craiova care se va desfășura  la Centrul Multifuncțional din strada Târgului numărul 26, Craiova.

La eveniment vor fi prezenți expozanți din toată țara și reprezentanțe ale firmelor din străinătate din domeniul echipamentelor și utilajelor apicole care vor expune inventar apicol, stupi, rame, faguri și produse apicole. În prima zi a târgului vor avea loc dezbateri pe teme apicole.

Urmăriți emisiunea „Bună Dimineața Oltenia”, participați la concurs și puteți câștiga un voucher în valoare de 50 de lei pe care îl puteți folosi în incinta târgului pentru achiziționarea de materiale sau produse apicole și pe care îl veți ridica de la standul organizatorilor.

afis-targ-craiova

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Fostul președinte francez Jacques Chirac a fost spitalizat!

Fostul șef de stat francez a fost internat la spitalul Pitié-Salpętriere pentru ''tratarea unei infecții pulmonare''.

Închide