DE ACTUALITATE

Târgul de Comerţ al Olteniei, ediția I, 21-23 octombrie

În cadrul Târgului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate în special vizitatorilor specialiști

Împarte cu prietenii tăi

Centrul Multifuncțional Craiova va fi gazda primei ediții a celui mai mare eveniment expozițional din Oltenia, Târgul de Comerţ al Olteniei, dedicat bunurilor de larg consum și serviciilor. Pe parcursul a trei zile, 21-23 octombrie, o paletă largă de domenii va fi reprezentată de companii din regiunea Olteniei.

În cadrul Târgului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate în special vizitatorilor specialiști. Un eveniment cu caracter internațional va fi Conferinta anuala Ro-Boost SMEs – “Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs”, beneficiind de participare din partea Belgiei, Ungariei si Serbiei. Conferinta va fi urmata de un eveniment de brokeraj adresat IMM-urilor interesate sa isi extinda afacerea catre alta tara. „Digital BusinessMatch 2016 ”.

Organizatorii s-au gandit si la tinerii studenti care isi doresc o viitoare cariera in domeniu comertului si vor acorda o bursa pentru cel mai meritos student al Facultatii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii din Craiova.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Romania ocupa primul loc în UE in ceea ce priveste numarul deceselor care au avut loc in urma accidentelor rutiere

Statisticile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj arată că, numai în 2015, s-au produs 270 de accidente rutiere

Închide