DE ACTUALITATE

Termen limită – 31 octombrie

Până la 31 octombrie pot fi depuse cererile de plată a ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură.

Împarte cu prietenii tăi

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA)  anunță potenţialii beneficiari că, până la data de 31.10.2017 inclusiv, se depun cererile de plată a ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 01.06.2017-30 septembrie 2017 (trim. III al anului 2017).

Constantin Negrea, director APIA Gorj:


Beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finanţare pentru anul 2017 depun cererile de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în trimestrul respectiv. Mai trebuie depuse documentele prevăzute de Ordinul MADR nr. 1727/2015 pentru aprobarea Procedurilor specifice de implementare şi control, precum şi a formularisticii necesare aplicării schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.

Valoarea accizei pentru anul 2017 este de 1,4185 lei/litru.

Cererile de plată pot fi depuse de administrator sau de reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia.

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Amazon se lansează în România – cati angajati va avea

Amazon angajează peste....

Închide