DE ACTUALITATE

Tom Cruise a blocat circulatia in centrul Londrei!

Nicio misiune nu este imposibila pentru actorul de 55 de ani.

Împarte cu prietenii tăi
Tom Cruise runs along the rooftop of Blackfriars station in London, during filming for the new Mission Impossible 6 film. (Photo by John Stillwell/PA Images via Getty Images)

Actorul Tom Cruise a blocat, sâmbătă, 13 ianuarie, circulaţia într-o zonă din centrul Londrei în timpul filmărilor unei scene înfricoşătoare din cadrul următoarei producţii din seria ”Mission: Impossible”, vedeta de cinema fiind văzută alergând pe plafonul podului Blackfriars Rail Bridge, informează Press Association.

Cruise, în vârstă de 55 de ani, a înfuntat vântul tăios de ianuarie şi a sprintat la înălţime deasupra Tamisei, filmat îndeaproape dintr-un elicopter pilotat la joasă altitudine.

Traficul pe podul Blackfriars Bridge a fost suspendat, la fel şi cel de pe Tamisa din zona în care s-au desfăşurat filmările.

Actorul de la Hollywood, celebru pentru faptul că îşi interpretează singur cascadoriile, s-a rănit anul trecut în urma unei sărituri efectuată greşit de pe o clădire pe alta la filmările de la Londra pentru partea a şasea a francizei.

Sâmbătă, el a părut a fi din nou în formă stând pe plafonul de deasupra căii ferate Thameslink pe care au continuat să circule trenurile pline cu navetişti care nici nu bănuiau că la doar câţiva metri deasupra lor se afla unul dintre cei mai cunoscuţi actori de filme de acţiune.

În decursul celor câteva duble trase, Cruise a putut fi văzut dându-şi jos haina groasă şi sprintând deasupra râului înainte de a se îmbrăca din nou la finalul scenei.

 

sursa: agerpres.ro

 

 

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
H&M a anunţat că şi-a închis temporar toate magazinele din Africa de Sud

Protestatari furioşi au devastat magazinele din mai multe oraşe din cauza unei reclame controversate.

Închide