DE ACTUALITATE

Trafic aglomerat in ultima zi de vacanta

     Poliţiştii avertizează că traficul se aglomerează pe principalele artere rutiere DN1 şi autostrăzile A1 şi A2, precum și în zona aeroportului Otopeni şi a principalelor gări, în condiţiile în care este ultima zi de vacanţă şi este în vigoare o informare meteo de ninsori, polei şi vînt puternic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, în aceste zile, se desfăşoară la nivel naţional acţiunea „Blocada”, în zona frontierelor de vest, sud şi est, cu participarea poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor de graniţă, ale judeţelor limitrofe acestora, precum şi de la secţiile regionale de Poliţie Transporturi.

Obiectivul principal al acestei acţiuni este combaterea şi prevenirea infracţiunilor, dar şi asigurarea unei fluenţe corespunzătoare a traficului rutier pe segmentele de drumuri care converg spre ieşirile din ţară.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Nestor Vornicescu

Nestor Vornicescu (1.10.1927, Lozova, judeţul Lăpuşna, azi Republica Moldova - 17.05.2000, Craiova) - mitropolit român, membru de onoare al Academiei...

Închide