DE ACTUALITATE

Trafic reluat pe A2

Circulatia fusese deviata din cauza unu accident grav.

Împarte cu prietenii tăi

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9:30, traficul rutier pe A2 Bucureşti – Constanţa a fost reluat în condiţii normale.

Amintim că, din cauza unui accident de circulaţie care s-a produs pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 53+700 de metri, circulaţia autovehiculelor a fost deviată de la kilometrul 64 al autostrăzii (nodul rutier Lehliu) pe DN3, spre Bucureşti.

Doi morţi şi zeci de răniţi – este bilanţul provizoriu tragicului accident rutier, petrecut azi-noapte pe Autostrada Soarelui.

Un autocar cu peste 50 de turişti ucraineni, dintre care jumătate copii,  ce se întorceau din vacanţa petrecută în Bulgaria, s-a răsturnat pe A2, în drum spre  Bucureşti.

Aproximativ 15 maşini de intervenţie ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă, i-au transportat pe răniţi la şase spitale din Bucureşti.

În urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa, mai multe au fost rănite, printre acestea fiind şi un copil, aflat în comă.

Poliţiştii spun că este posibil ca şoferul autocarului să fi adormit la volan.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Rezultate din etapa a V-a a Ligii I şi clasamentul competiţiei

Astazi sunt programate alte trei partide.

Închide