DE ACTUALITATE

Traficul de duminică

La această oră, nu sunt anunţate probleme deosebite de circulaţie pe drumurile şi autostrăzile din ţară, însă există anumite porţiuni cu restricţii de trafic, iar în alte zone este deja aglomeraţie.

Polițiștii rutieri se așteaptă ca în orele următoare să se circule cu dificultate din cauza numărului mare de autovehicule pe principalele artere rutiere din ţară. Pe autostrada A2 București – Constanța, pe sensul de mers către Capitală, se estimează a se înregistrat cele mai ridicate valori de trafic. În aceste condiţii polițiștii le recomandă şoferilor să ruleze cu prudenţă.

Pe Autostrada Soarelui, între kilometrii 12-36, din cauza unor de nivelare apărute la partea de rulare, a fost instituită o restricție de 80 de km/oră. Pe DN 1, traficul rutier se va desfășura în coloană, în special între stațiunile Sinaia și Predeal.

Pe Autostrada A1 București – Pitești, la kilometrul 36 pe sensul de mers către București, în zona localității Căscioarele, județul Giurgiu, traficul se desfășoară îngreunat doar pe a doua bandă din cauza unor lucrări de refacere a suprafeței de rulare.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Simona Halep şi-a prezentat, la Constanţa, trofeul cucerit la Wimbledon (audio)

Închide