DE ACTUALITATE

Traficul de miercuri, 11 octombrie 2017

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Din cauza vremii nefavorabile, DN67C (Transalpina) este în continuare închis pe tronsonul Rânca (jud. Gorj)  Obârşia Lotrului (jud. Vâlcea). În această dimineaţă, specialiştii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere vor efectua o revizie a acestui drum şi, dacă vor constata că circulaţia auto se poate desfăşura fără probleme, traficul pe DN67C se va relua.

Amintim că ieri, 10 octombrie 2017, începând cu ora 12:00, traficul rutier a fos redeschis pe Transfăgărășan (DN7C), între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule. Circulaţia auto fusese oprită pe acest segment ca urmare a vizibilității foarte reduse provocate de viscol și de ceață. Pe perioada nopții, traficul rutier este închis pentru toate categoriile de autovehicule între Piscu Negru și Bâlea Cascadă.

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş – Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone este DN73C Burluşi – DJ678A – DN7 Deduleşti. 

În județul Olt, DN64 Caracal-Drăgășani a fost închis, începând din data de 22 iunie 2017, pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul kilometric 34 – 40+915 metri, între localitățile Găneasa și Pleșoiu. Măsura a fost luată din cauza degradărilor apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara. Circulația rutieră se desfășoară pe ruta DN65, km 42+400, Găneasa – Salcia – DJ677 – Pleșoiu și retur. Variantele de circulație sunt semnalizate conform normelor rutiere în vigoare. 

În judeţul Vâlcea, până în data de 15 noiembrie 2017, pe DN7, DN64, DN65C, DN67B şi DN74, se vor aplica marcaje rutiere, iar circulaţia se va desfăşura cu unele restricţii temporare (alternativ sau cu redirijare de pe o bandă pe alta) în dreptul utilajelor.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: