DE ACTUALITATE

Traficul serii

Trafic intens pe DN 65 Slatina-Piteşti şi DN 7 Sibiu-Râmnicu Vâlcea-Piteşti.

Împarte cu prietenii tăi

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se circulă în coloană pe DN1 Bucureşti – Braşov, pe sensul de mers către Bucureşti, între Buşteni şi Azuga. Pe sensul de mers către Braşov este coloană doar la intrarea în Buşteni.

Pe DN6 Alexandria – Bucureşti se circulă cu viteză redusă, din cauza aglomeraţiei, pe segmentul Stâlpu – Mihăileşti.

Traficul rutier s-a intensificat pe DN65 Slatina – Piteşti şi pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Piteşti. Pe DN7 se circulă îngreunat, din cauza numărului mare de autovehicule, în zona Bascov (judeţul Argeş), iar pe DN65 pe segmentul Albota – Lunca Corbului, dar şi în continuare, pe DN65B (drumul de legătură cu autostrada A1 Bucureşti – Piteşti).

Pe autostrada A1 Piteşti – Bucureşti circulaţia este intensă. Nu s-au format coloane de autovehicule la intrarea Bucureşti, deoarece pe bulevardul Iuliu Maniu şi pe DN Centura Bucureşti valorile de trafic sunt scăzute.

Le este recomandat conducătorilor auto care încheie coloanele de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru că la lăsarea întunericului unii şoferi apreciază greşit distanţa în mers.

Pentru judeţele Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Mureş, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la ceaţă. Pe autostrăzile A1 Sibiu – Deva şi A3-Transilvania, pe alocuri, vizibilitatea scade sub 100 de metri. În condiţii similare se circulă şi pe drumurile naţionale din judeţul Mureş.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: politiaromana.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Peste 20 de grade, astazi, in mai multe zone ale tarii!

De maine, vremea se raceste in Oltenia! Vezi ce spun meteorologii!

Închide