DE ACTUALITATE

Transalpina Bike Fest Rânca

Manifestările vor debuta vineri, 28 august.

Împarte cu prietenii tăi

Circa 250 de biciclişti din toată ţara s-au înscris până în prezent la evenimentul Transalpina Bike Fest Rânca, aflat anul acesta la prima ediţie.

Manifestările, organizate de primăria municipiului Târgu Jiu şi Asociaţia Trix Bike, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Gorj, vor debuta vineri, 28 august, când participanţii sunt aşteptaţi să sosească pe platoul de la Rânca şi să se înscrie la concursuri.

De la orele 18.00 va avea loc un spectacol susţinut de Dj Westman, urmat de o reprezentaţie a cunoscutului folkist Emeric Imre.

Sâmbătă, 29 august, de la 10.00 la 19.00 vor avea loc concursuri de biciclete şi decernarea premiilor. De la orele 19.00, participanţii au fost invitaţi de organizatori la o cină ciobănească tradiţională, iar mai apoi la un concert de muzică rock susţinut de Trooper şi Iris, la spectacol luând parte şi Cristian Minculescu.

Seara se va încheia cu un concurs de dans.

Duminică, 30 august, participanţii la concursurile de la Rânca vor pleca spre Târgu Jiu. Se va forma un grup ce va pleca în caravană pe traseul Coloana Fără Sfârşit – Calea Eroilor – Parcul Central – Piaţa Prefecturii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: pandurul.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Descopera familia Magheru!

Invitatie la Muzeul de Istorie și Arheologie ”Alexandru Ștefulescu” din municipiul Târgu Jiu.

Închide