DE ACTUALITATE

Transportatorii de persoane, membri COTAR, nu vor ieși joi la protest

Confederația Operatorilor şi Transportatorilor  Autorizați din România (COTAR) informează, printr-un comunicat,  că „Niciun membru COTAR nu va ieși mâine la protestul anunțat, considerând că cetățenii României care beneficiază de transportul rutier de persoane nu trebuie să sufere din cauza încercărilor ministrului Transporturilor de a distruge firmele din acest domeniu care au capital românesc. Decizia referitoare la stabilirea acțiunilor ulterioare va fi luată după răspunsul pe care-l va da premierul Viorica Dăncilă”.

Prin intermediul aceluiași comunicat, președintele COTAR, Vasile Ștefănescu  declară: „Am trimis astăzi o adresă către premierul Viorica Dăncilă, pentru detensionarea situației. I-am propus doamnei Prim Ministru o întâlnire cu transportatorii rutieri de persoane, pentru a-i explica ce se întâmplă cu noi și ce nemulțumiri avem în legătură cu ministrul Transporturilor”.

Nemulțumirile transportatorilor au pornit de la inițiativa ministrului Transporturilor, Lucian Șova, care vrea, prin proiect de Ordin de ministru să modifice regulamentul de atribuire a licențelor de transport rutier de persoane.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Privatizarea Air Moldova discutată în Comisia parlamentară de specialitate

Închide