DE ACTUALITATE

Trenuri speciale pentru vizita Papei Francisc (audio)

CFR Călători a introdus 11 trenuri speciale spre sau dinspre Miercurea Ciuc pentru vizita Papei Francisc la Șumuleu pe 1 iunie.

De asemenea, vor fi introduse vagoane suplimentare pentru a-i putea transporta pe toți cei care doresc să-l vadă pe înaltul prelat. Prin urmare, circa 20% dintre pelerini vor veni cu trenul, spun organizatorii evenimentului.

Ei vor trebui să parcurgă pe jos drumul de la Gara din Miercurea Ciuc, adică patru kilometri și jumătate, a precizat pentru Radio Târgu-Mureș responsabilul de comunicare al pelerinajului de la Șumuleu, pr. Stelian Vereș:

Pentru gestionarea fluxurilor de pelerini, biletele la trenurile suplimentare au fost puse în vânzare începând din data de 15 mai, iar prioritate au grupurile organizate. 

Pentru evitarea supraaglomerării, CFR Călători roagă toți pasagerii să-și programeze din timp călătoria către zonele de desfășurare a manifestărilor.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, se poate accesa pagina de internet www.cfrcalatori.ro sau să contacteze numărul de telefon 021/9521. 

%d blogeri au apreciat: