DE ACTUALITATE

Trupa byron a lansat noul lor album intitulat ‘Noua’

Trupa Byron a lansat cel de-al saptelea album de studio.

Trupa Byron a lansat cel de-al saptelea album de studio intitulat Noua. Noua este un album despre noi, despre Romania, dedicat noua. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranti dar si despre noi, cei ramasi acasa. Un album despre inconstientul colectiv, despre taceri si mersul nostru zilnic pe ata.

Ieri, la sala de repetitii a trupei byron (Overground Music), a avut loc auditia oficiala a albumului Noua si lansarea berii Anima produsa de Hop Hooligans si inspirata de muzica byron. Invitatii la eveniment au fost fotografiati de Cristian Sutu, autorul fotografiei de pe coperta albumului si au primit un CD cu coperta personalizata.

Albumul este disponibil in format fizic si digital, pentru streaming si download: https://byron.lnk.to/Noua

CD-ul Noua va putea fi achizitionat din librariile Carturesti si de la urmatoarele concerte ale trupei. Turneul de lansare ii va purta pe cei de la byron prin urmatoarele orase:

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

– 26 octombrie – Cluj, /Form Space (bilete prin iabilet.ro)

– 1 noiembrie – Brasov, Rockstadt (bilete prin iabilet.ro)

– 2 noiembrie – Sibiu, Mango Bar

– 9 noiembrie – Bucuresti, Arenele Romane // cu Lucia & The Mono Jacks (bilete prin iabilet.ro)

– 15 noiembrie – Constanta – Doors Club (bilete prin iabilet.ro)

– 16 noiembrie – Galati – Daily Pub

– 23 noiembrie – Ploiesti – The Taste Bistro

– 6 decembrie – Turnu Severin – Kripton Club Pub & Grill

– 7 decembrie – Timisoara – TBA

– 20 decembrie – Buzau – Top T Festival

– 9 ianuarie – Craiova – Charger

– 10 ianuarie – Pitesti – Urban Home

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: