DE ACTUALITATE

Turiști blocați pe Transalpina

 

Drumarii au intervenit sâmbătă pentru salvarea mai multor turiști români și străini, care au ignorat restricțiile și s-au aventurat pe Transalpina. Autoturismul și microbuzul în care se aflau aceștia erau echipate de iarnă, dar drumul este acoperit cu gheață. Un utilaj de deszăpezire a plecat spre ei pentru a îi aduce la Rânca. Turiștii veneau de la Voineasa.

 

Noi restricții pe Transalpina! 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că la această oră circulaţia rutieră pe drumul național 67C (Transalpina), între stațiunea Rânca și Obârșia Lotrului, km 34+500 – km 59+800,  este restricționată ca urmare a condițiilor meteorologice (strat de zăpadă de 2-3 cm, ninsoare marunta si vânt puternic, cu vizibilitate 50-100 m).

Menționăm că restricția este impusă autovehiculelor neechipate corespunzător pentru condiții de iarnă (cauciucuri de iarnă, lanțuri, etc.).

În prezent, lucrătorii de la drumuri acționează cu două utilaje pentru menținerea carosabilului în condiții cât mai bune de circulație.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/SituatiaDrumurilor Nationale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surse: pandurul.ro/ CNADNR

%d blogeri au apreciat: