DE ACTUALITATE

Un bărbat și-a mușcat câinele, după ce a consumat droguri periculoase

În urma unui control efectuat de medicii veterinari, s-a descoperit că ..

Împarte cu prietenii tăi

Un câine a fost salvat de polițiștii britanici, după ce propriul stâpân l-a mutilat, mușcându-l de cap și jupuindu-i blana pe mai multe porțiuni din cap.

Polițiștii din orașul North Tyneside au fost sesizați cu privire la un incident în urma căruia un câine a fost mutilate de stăpân, potrivit Metro.co.uk.

Potrivit acestora, bărbatul aflat sub influența substanțelor stupefiante și-a bătut animalul de companie și l-a mușcat de cap și de bot, provocându-i răni grave.

“Când ne-am deplasat la locuința lui Tyler Laverick, un tânăr ân vârstă de 20 de ani, am găsit animalul tremurând și sângerând din cauza unor răni de la nivelul capului. Stăpânul a recunoscut că este responsabil pentru starea deplorabilă a câinelui. S-a decis arestarea bărbatului, în urma acestui caz.”

În urma unui control efectuat de medicii veterinari, s-a descoperit că animalul fusese mușcat de cap, de nas și de limbă. De asemenea, s-a descoperit că bărbatul ar fi încercat să-l și jupoaie.

’S-a mai constatat că acest incident nu a fost izolat. Câinele a suferit numeroase răni de-a lungul timpului. Este inacceptabil un asemenea tratament pentru un animal de companie,” a declarat unul dintre medicii veterinari.

sursa: stirileprotv.ro

 

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Un adolescent a murit, după ce a rămas înțepenit între scaunele de la mașină

O poveste cutremurătoare vine din Statele Unite.

Închide