DE ACTUALITATE

Un pompier din Tismana a fost dat în urmărire naţională după ce a dispărut de acasă

Bărbatul trecuse cu bine ultima testare psihologică

Împarte cu prietenii tăi

La data de 14 ianuarie a.c., Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 40 de ani, din comuna Padeş, cu privire la faptul că fratele său Arjocu Ilarion Nicușor, de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit. Mai multe echipaje de poliție efectuează căutări în zona localității de domiciliu și în împrejurimi, fiind dispusă și punerea în urmărire la nivel național.

Pompierul a mers, duminică dimineaţa, la serviciu, iar colegii lui au observat că este supărat, motiv pentru care superiorii lui ar fi decis să-l trimită acasă, fiindu-i acordată o zi liberă. Bărbatul trecuse cu bine ultima testare psihologică, din luna august a anului trecut.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, a declarat, luni, că bărbatul dispărut se numeşte Ilarion Nicuşor Arjocu şi are 36 de ani. Acesta este angajat al Gărzii de Intervenţie Tismana, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, din anul 2007.

Semnalmente: înălțime aprox. 1,80 m, 75 kg, păr şaten tuns scurt scurt, ochi căprui. La momentul plecării de la domiciliu purta următoarele articole de îmbrăcăminte: pantaloni tip blugi și hanorac de culoare închisă, pe cap purta o căciulă de culoare neagră, prevăzută cu urechi, iar în picioare purta ghete de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi detalii pentru găsirea lui sunt sfătuite să sune la 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: mediafax.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Județul Vâlcea: Trafic restricționat pe DN 7

Accident rutier la kilometrul 201

Închide