DE ACTUALITATE

Universitatea Craiova – FC Hermannstadt

Partida va transmisă, în direct, la Radio România Oltenia Craiova, duminică, 24 noiembrie, începând cu ora 19.30. Comentatori: Gabriel Liviu Balica și Davian Vlad.

Înaintea etapei a 16-a, U Craiova se află pe locul al patrulea în Liga 1, cu 28 de puncte, la şase puncte de liderul CFR Cluj, iar FC Hermannstadt, pe 13, cu 14 puncte.

În turul campionatului, FC Hermannstadt s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, împotriva Universităţii Craiova. Între timp, ambele echipe şi-au schimbat antrenorii. Victor Piţurcă i-a luat locul lui Corneliu Papură, în timp ce Costel Enache a fost înlocuit de Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat la Ploieşti cu Chindia Târgovişte, în etapa a 16-a a Ligii 1. Dâmboviţenii au deschis scorul prin Ovidiu Bic (61), însă oltenii au egalat la scurt timp, după ce Octavian Benga a deviat decisiv mingea şutată de Alexandru Cicâldău (64), din lovitură liberă. Oaspeţii au dominat jocul, având 5-3 la cornere şi 6-1 la şuturi pe spaţiul porţii, însă chiar dacă adversara a jucat mai bine de o oră în zece oameni, după ce Josip Ivančić a fost eliminat, nu a avut forţa de a câştiga. „Alb-albaştrii” au o singură înfrângere în ultimele 7 etape susţinute în Liga 1 şi sunt la 3p de lidera CFR Cluj. Golgheterii echipei sunt Alexandru Cicâldău şi Mihai Roman II, ambii înscriind 3 goluri.

FC Hermanstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, în meciul disputat cu FC Viitorul, pe teren propriu, la Târgu Mureş, în etapa a 16-a a Ligii 1. A fost o partidă care a avut de toate – goluri, eliminari, penalty-uri transformate sau ratate. Constănţenii au deschis scorul prin Vlad Achim (14 penalty), însă sibienii au egalat în finalul primei reprize, prin croatul Gabriel Debeljuh (45+2). Oaspeţii au avut 5-2 la cornere, în timp ce raportul şuturilor pe spaţiul porţii a fost egal, 2-2.

Echipe probabile:

Universitatea Craiova
Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, Tiago Ferreira, Bancu, A. Ivanov, Cicâldău, Ćosić, Bărbuț, M. Roman II, L. Nițu;
Accidentaţi: Gardoş, V. Constantin, Koljić;
Incert: Martić;
Suspendați: A. Ivan, V. Mihăilă;
Rezerve: L. Popescu, Acka, Vătăjelu, Qaka, Zakarić, Al. Ioniță II, Baiaram.

FC Hermannstadt

Emanuel Novo – Luchin, Viera, I. Stoica, Opruţ, Afonso Taira, Dâlbea, Offenbacher, Vodă, Debeljuh, Buzan;
Accidentaţi: -;
Incert: Rimane;
Suspendat: P. Petrescu;
Revine după o suspendare: Opruţ;
Rezerve: Cristiano, Tătar, Bușu, Romário Pires, David Caiado, Sântean, Yazalde.

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada de arbitri care va oficia partida dintre Universitatea Craiova și FC Hermannstadt. Marian Barbu va conduce la centru meciul de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Centralul brașovean va fi ajutat la cele două linii de Alexandru Cerei (Cluj) și Stelian Slabu (Brașov), iar ca arbitru de rezervă de Lucian Rusandu (Sfântul Gheorghe). Observator: Marin Ivan  (Brașov).

%d blogeri au apreciat: