DE ACTUALITATE

Unul dintre cei patru autori ai agresiunii din trafic din Craiova, arestat 

Patru tineri din Craiova, cu vârste între 20 şi 28 de ani, sunt cercetaţi pentru tentativă de omor calificat, după ce, în urmă cu două zile, au agresat un craiovean de 28 de ani în trafic şi i-au distrus maşina, doi dintre cei patru fiind reţinuţi şi doi căutaţi în continuare.

Potrivit IPJ Dolj, în data de 15 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi că în cartierul Rovine din Craiova a avut loc o altercaţie, iar la faţa locului, au constat că patru tineri au agresat un altul, de 28 de ani, lovind şi maşina acestuia cu diverse obiecte contondente. 

Poliţiştii au constatat că victima se afla în trafic, iar cei patru agresori au intrat cu un autoturism în maşina pe care acesta o conducea, blocându-i deplasarea. Cei patru, care ar fi avut feţele acoperite, au coborât din maşină, l-au lovit cu bâte şi săbii, i-au distrus maşina şi au plecat.

Ulterior, Poliţia a efectuat trei percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi fost implicate în scandalul respectiv, iar în urma verificărilor au reţinut un tânăr de 24 de ani, din Craiova, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. 

De asemenea, un alt tânăr de 20 de ani, tot din Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativa la omor calificat, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pentru alţi doi tineri, de 24 şi respectiv 28 de ani, care nu au fost găsiţi, s-a solicitat arestarea preventivă în lipsă fiind, şi aceştia fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv complicitate la tentativă la omor calificat.

%d blogeri au apreciat: