DE ACTUALITATE

Vâlcea. Și băuți, și fără permis

Fata avea o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur, iar tânărul de 0,13 mg/l

Împarte cu prietenii tăi

Poliţiştii Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit la un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, constatând că persoanele implicate nu deţineau permis de conducere şi se aflau sub influenţa alcoolului.

În dimineaţa zilei de 11 ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, fără victime, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

În fapt, din cercetări a rezultat că o tânără de 16 ani, din Ocnele Mari, a condus un autoturism în municipiu, fără a deţine permis de conducere, iar la un moment dat a acroşat un stâlp de iluminat public. În urma evenimentului rutier, fata i-a cerut unei cunoştinţe,un tânăr de 20 de ani, tot fără permis de conducere, să se deplaseze la faţa locului, pentru a lua maşina, ceea ce acesta a şi făcut, acroşând la rândul lui branşamentul de gaz din faţa unui imobil.

Poliţiştii i-au testat cu aparatul etilotest pe cei doi, reieşind că fata avea o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar tânărul de 20 de ani, 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor întreprinse, a reieşit că cei doi, împreună cu mai multe persoane, se aflau cazaţi la un hotel din Râmnicu Vâlcea, iar în jurul orei 2,00, fata a hotărât să se deplaseze în oraş, împreună cu o prietenă, luând cheia unui autoturism, fără ca proprietarul să ştie acest lucru.

Poliţiştii au înregistrat un dosar penal şi continuă cercetările în acest caz.

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
S-au tras la sorți sferturile de finală ale Cupei României

Jocurile vor avea loc de la ora 13.30

Închide