DE ACTUALITATE

Vâlcencele se impun în derbiul Olteniei la handbal

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 27-23, partida susținută aseară, în Sala Polivalentă din Bănie, în compania formației SCM Râmnicu Vâlcea. Duelul cu campioana României a contat pentru etapa a 6-a din Liga Florilor.

Elevele lui Bogdan Burcea nu au început tocmai bine meciul şi s-au văzut conduse după primele 5 minute cu 3-0. Acestea au încercat să revină în joc, dar atacul nu a funcţionat aşa cum voiau în acest meci. La pauză s-a intrat cu un avantaj de şase goluri în favoarea campioanei României, scor 14-8.

De menţionat că în prima repriză formaţia din Bănie nu a reuşit să marcheze niciun gol timp de aproximativ 15 minute. Acest fapt a îngreunat serios situaţia „leoaicelor”, care au fost nevoite să încerce să recupereze din handicap în partea secundă.

În repriza a doua jocul s-a echilibrat, iar SCM Craiova a găsit mai uşor drumul spre gol prin Ana Maria Ţicu şi Patricia Vizitiu. Cu 10 minute înainte de finalul partidei, Craiova s-a apropiat la doar două goluri, dar finalul de joc a fost al formaţiei lui Florentin Pera. Norgaard şi Lopez au refăcut diferenţa de patru goluri pe tabelă şi astfel s-a încheiat 27-23 în favoarea Vâlcei.

SCM Craiova: Dzhukeva, Cace, Curmenţ – Şelaru (1), Ion, Ţicu (3), Curmenţ, Nikolic, Orsivschi (2), Tudorică (2), Klikovac (6), Vizitiu (8), Zamfir, Colac. Antrenor: Bogdan Burcea.

SCM Vâlcea: Batinovic, Badea (2), Savu, Gonzalez (1), Liscevic (1), Norgaard (5), Zamfirescu, Fernandez (2), Glibko (4), Florică (2), Ostrabelle, Lopez (4), Adespii, Elghaoui (2), Da Silva (4): Antrenor: Florentin Pera.

Pentru SCM Craiova urmează o deplasare la Dunărea Brăila, pe 12 octombrie. De partea cealaltă, SCM Vâlcea va disputa în weekend un al doilea meci european din acest sezon, în deplasare la Brest Bretagne. Duelul cu formaţia franceză este programat sâmbătă, de la ora 20.00.

Sursa: gds.ro

%d blogeri au apreciat: