DE ACTUALITATE

Vreme instabilă în jumătate din ţară. Probleme în toată Europa (audio)

Vremea instabilă se menţine cel puţin până diseară, în jumătate din ţară. Meteorologii au emis două noi atenţionări, cu cod, valabile pentru aproape tot sudul ţării. Mihaela Raicu, Administraţia Naţională de Meteorologie:

Este în vigoare şi o informare meteo, fără cod. Anunţă disconfort termic accentuat, în special în zonele de câmpie şi podiş.  Şi în restul Europei au fost prognozate temperaturi foarte mari.

În Franţa a fost anunţat cod portocaliu de caniculă pentru 70% din teritoriu, în condiţiile în care ţara se confruntă cu cele mai mari temperaturi înregistrate în luna iunie în ultimii 70 de ani.

Aproape întreaga Austrie este sub cod portocaliu de vreme foarte caldă, la fel şi Belgia, iar în unele regiuni din Finlanda, Letonia şi Lituania, este cod galben şi risc mare de producere a unor incendii de pădure.

Vremea provoacă probleme şi în Grecia unde autorităţile sunt în alertă din cauza pericolului de incendiu, după cum transmite corespondentul nostru, Michaela Lambridinou:

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Andra a vorbit la Radio Oltenia despre colaborarea cu Descemer Bueno și despre motivele pentru care s-a retras de la „Vocea României”

Ascultați aici interviul realizat de Davian Vlad.

Închide