DE ACTUALITATE

Vremea, în Oltenia, în următoarele două săptămâni

Până în data de 27 iunie vremea se va încălzi, iar media temperaturilor maxime va fi în creștere, de la 28°C în prima zi, până la 33°C. Va urma o scădere termică, care va face ca până în ultima zi a lunii iunie media maximelor termice să revină la 28°C. Ulterior temperatura aerului va crește din nou, iar până la finalul intervalului de prognoză temperaturile maxime vor avea în medie valori între 30 și 32°C. Media temperaturilor minime va avea o evoluție similară, cea mai ridicată medie va fi de 19°C, în jurul datei de 28 iunie, iar cea mai mică de 14°C, în ultima dimineață a lunii iunie și în prima din luna iulie.

Vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice, pe arii mai extinse în primele și în ultimele zile de prognoză și doar pe suprafețe mici în rest.

LA MUNTE

Valorile termice maxime vor avea valori medii în creștere spre 22°C până în data de 27 iunie, vor scădea spre 16°C în ultima zi a lunii iunie, apoi vor fi din nou în creștere. Temperaturile minime vor avea o scădere în jurul datei de 30 iunie, spre o medie de 7°C, iar în rest media se va situa între 10 și 14°C.

Vor fi intervale cu manifestări specifice instabilității atmosferice aproape în fiecare zi.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
APIA eliberează adeverinţe pentru beneficiarii Campaniei 2019

Închide