DE ACTUALITATE

Zbura prea jos!

Cu numai 224 km/h!

Împarte cu prietenii tăi

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat 2 bărbați care rulau pe autostradă cu 224 km/h, respectiv cu 200 km/h. Aceștia au fost sancţionați contravenţional, totodată, fiindu-le reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 10.50, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, Calea 2, un bărbat, de 24 de ani, din județul Brăila, conducând cu viteză excesivă.

Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 270 al autostrăzii, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 224 km/h.

Tot astăzi, în jurul orei 14.00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au surprins cu aparatul radar, pe Autostrada A3 Turda – Borș, Calea 1, kilometrul 42, un cetățean suedez, de 23 de ani, care se deplasa cu 200 km/h.

Poliţiştii i-au sancţionat pe cei doi cu amendă de 1.450 de lei, respectiv de 1.305 lei, iar ca măsură complementară, au reţinut permisele de conducere ale acestora, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: politiaromana.ro

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
ALERTĂ. Sorin Grindeanu: Ședință de guvern pentru abrogarea OUG

„Nu vreau și nu doresc să dezbinăm România.”

Închide