DE ACTUALITATE

Zilele Liceului „Voltaire”

Elevii Liceului „Voltaire” vor marca, în zilele de 19 și 20 noiembrie, zilele instituției școlare, cu acest prilej urmând a se desfășura diferite activități omagiale și cultural-artistice. 

Elevii și profesorii vor marca acest eveniment prin manifestări diverse care se vor afla sub emblema multiculturalismului: ateliere creative, expoziții, dezbateri, concursuri sportive și de cultură generală.

„Luni, 19 noiembrie 2018, începând cu ora 11:00, la Casa Studenților Craiova, se va desfășura spectacolul festiv intitulat „Lycée Voltaire-berceau du dialogue et des cultures francophones”, care va reuni selecții muzicale, dramatice și coregrafice susţinute de elevii liceului. În spiritul valorificării diversității culturale și lingvistice, momentele artistice se vor raporta la sloganul Cent ans d’amitié franco-roumaine”, se arată în comunicatul de presă al Liceului „Voltaire”.

Marți, la ora 11:00, se va organiza o competiție între cele 14 clase ale liceului, care va presupune etalarea și degustarea preparatelor culinare specifice câte unei țări, din diversele regiuni ale lumii. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: