DE ACTUALITATE

Zilele Municipiului Târgu-Jiu

La Târgu-Jiu, încep astăzi, 20 mai, manifestările din cadrul celei de-a XIX-a ediții a  Zilelor Municipiului.

Târgujienii vor avea parte de o săptămână bogată în evenimente culturale, concerte de muzică ușoară, populară și folk, distracție, expoziții, precum și de nelipsitele standuri cu preparate culinare tradiționale de pe Insulița Jiului.

Printre numele mari de artiști care vor concerta la Târgu-Jiu se numără The Motans, Holograf, The Dreamers și violonistul Alexandru Tomescu, în cadrul Turneului Internațional Stradivarius. Bugetul pentru organizarea Zilelor Municipiului Târgu-Jiu este de 100.000 de lei.

Consiliul Local Târgu-Jiu se reunește mâine, în şedinţă extraordinară festivă.  Pe ordinea de zi a şedinţei se va afla un Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de „Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu-Jiu”, post-mortem, profesorului, poetului, omului de cultură Viorel-Doru Gârbaciu, precum şi Proiectul de hotărâre privind conferirea titlului „Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu-Jiu” profesorului dr. Gheorghe Gorun.

De asemenea, aleşii locali vor aproba un alt proiect de hotărâre privind acordarea din bugetul local a unor premii în bani pentru elevii din municipiul Târgu-Jiu, care au obținut distincții la olimpiadele naționale pe discipline de învățământ în anul școlar 2018-2019.

Ședința Consiliului Local Târgu-Jiu va avea loc în sala de spectacole a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, de la ora 12.00 și se înscrie în manifestările dedicate Zilelor Municipiului.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Colegiul Naţional „Carol I” din Craiova – 193 de ani de existenţă

Închide