Connect with us

National

Cetatean de onoare

Gimnasta Andreea Munteanu a primit astazi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Targu Jiu

Published

on

Gimnasta Andreea Munteanu  a primit ieri titlul de cetatean de onoare al Municipiului Targu Jiu, prestigioasa distincție fiindu-i înmânată de către primarul Florin Cârciumaru, în cadrul unei ședințe festive.

Edilul gorjean i-a mulțumit Andreei Munteanu pentru prezența la eveniment, având în vedere programul său încărcat, precizând totodata că municipalitatea are în plan ca anul viitor, după modernizare, Sala Sporturilor din oraș să  poarte numele gimnastei.

Vizibil emotionata, tanara sportiva , care la sfarsitul acestei luni va implini 17 ani, a declarat ca acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu  a luat-o prin surprindere.

 

Andreea Munteanu a cucerit medalia de aur la bârnă la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Montpellier (Franța), cu o notă de 14,366. Munteanu a adus singura medalie a echipei feminine a Romanioei, acesta fiind, totodată, al 12-lea titlu european la bârnă pentru tara noastra.

Andreea Munteanu a cucerit de asemenea titlul de campioană continentală, anul trecut cu echipa la Sofia, în primul an de seniorat.