Connect with us

Sport

CSU Craiova a pierdut pe teren propriu confruntarea cu Astra

CS Universitatea Craiova rămâne doar un un singur punct din trei etape

Published

on

 CSU Craiova a pierdut pe teren propriu confruntarea cu Astra , scor 1-2 (0-0), duminică seara, pe stadionul ”Extensiv” din Bănie.

După o repriză anostă, Astra a deschis scorul în minutul 50, prin brazilianul Fernando Boldrin (50), la capătul unei acțiuni personale. CSU a alergat o repriză întreagă pentru egalare, pe care a reușit-o în minutul 88, când Alexandru Mateiu a înscris cu un șut din marginea careului. Astra a obținut victoria printr-un gol înscris în prelungiri, de noul intrat Alexandru Dandea (90+2), cu capul, dintr-un corner executat de Boldrin.

CSU Craiova a ratat un penalty (54), prin Viorel Ferfelea, care a tras peste poartă, după ce Costin Curelea a fost faultat în careu de Geraldo Alves.

Gazdele au irosit mai multe ocazii de gol, prin Nuno Rocha (64 — bară transversală, 73), Ferfelea (69), Vătăjelu (84), dar și oaspeții au avut o situație notabilă, prin Boldrin, din lovitură liberă de la distanță (74).

Mijlocașul bulgar Hristo Zlatinski a debutat cu acest prilej la CS Universitatea.

CS Universitatea Craiova rămâne doar un un singur punct din trei etape, în timp ce Astra a reușit prima victorie din acest sezon intern.

La finalul confruntarii de ieri, CSU Craiova-Astra Giurgiu 1-2, antrenorul Emil Sandoi era dazamagit de numarul mare de ratari si , evident de rezultatul final al partidei.