Connect with us

Fapt divers

Horoscop de weekend: 1-2 august

Previziunile astrale pentru weekend-ul 1-2 august.

Published

on

Leu
Dupa o perioada agitata, in care nu ai reusit sa te odihnesti, urmeaza cateva zile relaxante. O sa ajungi intr-un loc nou, unde o sa te simti foarte bine datorita celor care te insotesc.

Fecioara
Cunosti oameni noi si iei parte la activitati recomandate de niste prieteni. Nu erai foarte incantat la inceput, dar acum te bucuri ca nu ai refuzat invitatia.

Balanta
Cineva te anunta ca planurile pentru acest weekend nu vor fi puse in practica din cauza unei probleme. Astfel, te trezesti ca nu ai nimic de facut, dar iei imediat decizia de a dormi cat poti de mult.

Scorpion
Consideri ca ai nevoie de mai multa satisfactie din punct de vedere personal si notezi pe hartie aspectele la care trebuie sa mai lucrezi. Ceva mai putin multumit va fi partenerul de viata, care considera ca ii reprosezi multe lucruri de care nu este raspunzator.

Sagetator
Ai facut o schimbare de look observata imediat de persoanele de sex opus. Complimentele vor fi multe, dar ai grija la modul in care le primesti, pentru a nu starni gelozia partenerului.

Capricorn
Ai o presimtire buna fata de ceea ce se intampla in aceste zile si din experienta, ai invatat ca instinctul tau te ghideaza pe drumuri bune si interesante.

Varsator
Neptun este responsabil pentru energia ta, iar planeta iubirii duce romantismul la cote la care nu a ajuns de o buna bucata de vreme. In aceste conditii, cadourile nu vor intarzia sa apara.

Pesti
Casa familiei este in prim plan in acest weekend, semn ca o sa petreci multa vreme cu cei dragi. O sa te intalnesti cu rude pe care nu le-ai vazut de multa vreme pentru ca locuiesc in afara tarii.

Berbec
Soarele are o surpriza pe plan familial, in sensul ca vizitele primite sunt tocmai pe placul tau. Se anunta doua zile pline de distractie. Ai grija sambata seara, pentru ca ai putea avea probleme din cauza oboselii.

Taur
Partea creativa o sa se dezvolte in perioada urmatoare datorita unei persoane specializata exact domeniul care te intereseaza. Inveti foarte multe lucruri de la ea.

Gemeni
Cineva te ia prin surprindere si te duce intr-o excursie de neuitat. Nu te poti plange de nimic. Absolut tot ce se intampla in aceste zile este pe placul tau si vor fi multe amintiri de povestit celor dragi.

Rac
Soarele iti influenteaza mult partea sentimentala facandu-te mai calm si ascultator, lucru ce va duce la reconciliere cu partenerul de viata. Discutiile din ultima vreme va indepartasera.

 

Sursa: ziare.com

ULTIMA ORĂ

International4 minute ago

Slănic Prahova: Lucrările de umplere cu pietriş a gropii, finalizate

Autorităţile monitorizează în permanenţă situaţia de la Slănic Prahova unde o stradă s-a prăbuşit, săptămâna trecută, şi s-a format un...

National11 minute ago

Sărbătoarea Paștelui modifică programul serviciilor medicale în întreaga țară

Zilele acestea, cei bolnavi sau care întâmpină probleme de sănătate vor putea să apeleze doar la serviciile de urgență, ambulanță...

International14 minute ago

Creştinii români sărbătoresc Învierea Domnului în Italia

În Noaptea de Înviere, bisericile ortodoxe şi greco-catolice româneşti din Italia au fost pline de credincioşi adunaţi pentru a marca...

lighted candles lighted candles
National22 de minute ago

Creştinii ortodocşi, greco-catolici şi neoprotestanţi sărbătoresc Învierea Domnului

Creştinii ortodocşi, greco-catolici şi neoprotestanţi sunt astăzi în prima zi de Paşti, cea mai mare sărbătoare a creştinismului. Credincioşii au...

Regional16 ore ago

Mesajul de Paște al ÎPS Irineu, Mitropolitul Olteniei (AUDIO)

Mesajul ÎPS Irineu cu ocazia Sărbătorilor Pascale este plin de bucurie și încredere în Învierea lui Iisus Cristos. ÎPS Irineu...

National17 ore ago

Surprize de Paște, pentru turiști

Proprietarii de hoteluri și pensiuni s-au pregătit pentru sărbătorile pascale. Pe oaspeți îi așteaptă o mulțime de surprize. La Băile...

person holding white taper candle person holding white taper candle
National17 ore ago

România așteaptă sosirea Luminii Sfinte în Sâmbăta Mare, înaintea Sărbătorii Învierii Domnului

În Sâmbăta Mare, ortodocșii și greco-catolicii din România se pregătesc să primească Lumina Sfântă, în așteptarea sărbătorii Învierii Domnului. Această...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON