Connect with us

National

„Bratara de Vacanta” la Radio Vacanta

„Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă” este un proiect lansat de Studioul Regional Radio Constanţa prin Radio Vacanţa în anul 2010.

Published

on

               Brăţara de Vacanţă este destinată familiilor care ajung în vacanţă în staţiunile de pe litoral, interesate de siguranţa copiilor lor, grupurilor de copii veniţi în tabără sau cantonament alături de profesori, antrenori sau educatoare. Beneficiarii direcţi ai campaniei sunt copiii cu vârste între 0 şi 7 ani care poartă brăţara de vacanţă.

Anul acesta, au fost pregătite 32.000 de brăţări din Supertek 1, material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care se trec câteva elemente de identificare (numele copilului, un număr de telefon al părinţilor, numărul de telefon al Radio Vacanţa). Brăţările sunt distribuite pe plajă şi prin intermediul farmaciilor  semnalizate Vivat de pe litoral, dar şi în unităţile hoteliere.

În prezent, Brăţara de Vacanţă a ajuns în unităţile hoteliere din Mamaia, Eforie Nord, Jupiter şi Mangalia. Totodată, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa susţine proiectul „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa”, motiv pentru care poliţiştii Departamentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii le oferă turiştilor brăţara de vacanţă. Brăţara de vacanţă a ajuns şi la Sulina (106,2 FM).

Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa” a început pe 15 iunie şi se va încheia pe 1 septembrie. Din 2010 şi până în prezent au fost realizate 100.000 de brăţări de vacanţă.