Connect with us

Sport

S-a stabilit orasul care va gazdui meciul Romaniei din Fed Cup

Anuntul a fost facut de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

Published

on

Federaţia Română de Tenis va organiza întâlnirea de Fed Cup cu Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale II, în zilele de 6 și 7 februarie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

”Cel mai mare eveniment sportiv organizat de România anul viitor, întâlnirea de Fed Cup România – Cehia, nu poate fi desfăşurat decât în cea mai mare şi mai modernă sală pe care o are ţara noastră, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În acest fel, ne ţinem şi promisiunea de a ajunge în cât mai multe oraşe din România cu cele două echipe tricolore, Fed Cup şi Cupa Davis, după Braşov, Sibiu, Galaţi şi Constanţa”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

Echipa de Fed Cup a României s-a calificat după 22 de ani în Grupa Mondială (II), în urma victoriei obţinute în Canada, în această primăvară, cu scorul general de 3-2.
Cehia, care are trei jucătoare în top 15 (Petra Kvitova – 4, Lucie Safarova – 4, Karolina Pliskova – 11) va juca pe 14 și 15 noiembrie finala Fed Cup, contra Rusiei, la Praga.