Connect with us

Sport

Serena Williams s-a retras de la Turneul Campioanelor!

Simona Halep, locul 2 WTA, devine favorita principala!

Published

on

Serena Williams, locul 1 WTA, a anuntat ieri ca nu va participa la China Open de la Beijing si nici la Turneul Campioanelor de la Singapore, unde este detinatoarea trofeului, astfel ca Simona Halep, locul 2 WTA, devine favorita principala la ambele competitii.

„Vreau sa pot juca la cel mai inalt nivel al meu cat mai mult posibil. Este o decizie dificila pentru mine, dar am luat-o din dragoste pentru tenis. Anul acesta a fost plin de bucurie, dar si de deceptii.

Am evoluat accidentata mare parte din timp – cand nu era cotul meu, era genunchiul meu si, dupa un anumit meci de la Flushing Meadows, inima mea”, a declarat Williams, intr-un comunicat, potrivit ziare.com, in care a precizat ca va mai evolua la meciuri demonstrative in acest an.

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, anuntase deja ca jucatoarea americana ar putea sa nu mai evolueze pana la finalul anului, pentru ca nu mai este motivata dupa ce a ratat Marele Slem, prin infrangerea suferita in fata italiencei Roberta Vinci, in semifinalele US Open.