Connect with us

National

Oana Zavoranu, candidata la sefia Partidului Romania Mare!

Oana Zavoranu nu se opreste aici: o va da in judecata pe fiica lui Corneliu Vadim Tudor!

Published

on

La numai câteva săptămâni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, Oana Zăvoranu face o declarație șocantă pe pagina sa oficiala de Facebook, mărturisind că are de gând să facă toate demersurile necesare pentru a deveni următorul președinte PRM. Totodată, Oana a spus că în urma discuțiilor purtate cu Vadim Tudor, acesta i-ar fi promis că o va numi Secretar General al partidului.

„M-am hotărât să fac toate demersurile necesare pentru preluarea postului de președinte al Partidului România Mare. Am vârsta fragedă, tineretul și artiștii de partea mea, suflul și penetrarea în rândul maselor, astfel încât să fiu singura care să pot avea această funcție și banii necesari să susțină campanii electorale demne de a ridica acest partid acolo unde trebuie. Sunt făcută pentru a fi leader și asta sunt”, a declarat vedeta.

De asemenea, Oana Zăvoranu a anunțat prin intermediul rețelei de socializare că o va da în judecată pe Lidia Vadim, fiica regretatului politician, pentru prejudiciile aduse imaginii sale:

„Sunt printre singurii care au fost alături de acest om greu încercat acasă și doar mie îmi împărtășea ceea ce trăiește! Fetele lui nu contează pentru mine pentru că eu nu mă cobor la un nivel suburban, că atât pot ele. Anunț, pe această cale, că Lidia Vadim este acționată în judecată pentru gravele prejudicii de imagine și morale aduse prin intervențiile ei nefericite, unde insinuează să îmi văd de medicamentele mele și de cocktailul meu”, a mai anunțat Oana Zăvoranu.

La final, bruneta a încheiat cu un posibil slogan al viitoarei sale campanii în cursa pentru președinția PRM:

„Până una alta, susțineți și votați Oana Zăvoranu, noua președintă a PRM”.