Connect with us

National

Maria Dragomiroiu – concert aniversar!

35 de ani de activitate artistică.

Published

on

Astăzi este sărbătoare la Sala Palatului! Maria Dragomiroiu va fi omagiată într-un spectacol-eveniment, cu ocazia aniversării a 35 de ani de activitate artistică.

În galeria artiștilor români de valoare, Maria Dragomiroiu este un nume îndrăgit al cântecului popular românesc, grație talentului, dăruirii și pasiunii pentru folclorul autentic. De 35 de ani, Maria Dragomiroiu este o prezență agreabilă pe toate scenele, fiind admirată de publicul de toate vârstele. Înzestrată cu deosebite calități vocale, având un timbru special, o vivacitate și un dinamism scenic aparte, Maria Dragomiroiu dă viață cântecului, îl încarcă cu emoție și reușește să ajungă la inima publicului.

„Cântecul și dragostea s-au luat de mână ca să facă viața mea veselă și bună. Fiecare cântec e o parte din sufletul meu pe care îl dăruiesc de 35 de ani publicului și primesc înapoi dragostea lui necondiționată”, a declarat Maria Dragomiroiu.

De la ora 19.00, la Sala Palatului, îi vor fi alături artiști de valoare ai scenei românești: Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu, Mioara Velicu, Văru’ Săndel, Olga Bălan, Marcel Pavel, Andreea Bănică, Annes, Adrian Enache, Aurelian Temișan, Raoul. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Amfitrioana evenimentului va fi îndrăgita prezentatoare TV Iuliana Tudor. Regia artistică a spectacolului este semnată de Elise Stan.