Connect with us

National

Romania prezenta la Targul de Turism de la Viena

În cadrul târgului ‘Ferien Messe 2016’ vin peste 700 de expozanți din 70 de țãri.

Published

on

Autoritatea Naționalã pentru Turism participă în perioada 14 – 17 ianuarie, cu un stand național ce va grupa 27 de firme și instituții cu activitate în turism. Standul României va fi amplasat între cele ale Greciei și Turciei.

În 2016, regiunea partenerã a standului Romaniei va fi județul Gorj. Acesta își va prezenta nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturalã, prin prezența la târg a ansamblului profesionist ‘Doina Gorjului’, care va evolua la stand și pe scena târgului.

România ca destinație culinarã va fi prezentã, în 2016, în premierã, în programul de gãtit în direct de la GenussWelt, eveniment de promovare gastronomicã care se desfãșoarã în cadrul Ferien Messe Viena. În data de 15 ianuarie, va avea loc ‘Seara României’, eveniment care în acest an va avea accente și specialitãți gorjenești, precizeazã reprezentanții ANT.

În cadrul târgului ‘Ferien Messe 2016’ vin peste 700 de expozanți din 70 de țãri. Târgul se desfãșoarã în paralel cu Autoshow Viena și atrage anual aproximativ 150.000 de vizitatori.

Sursa: agerpres