Connect with us

International

A doua zi de proteste în orașul San Cristobal

Un manifestant a fost lovit în cap cu o piatră în cursul înfruntărilor cu poliția, iar o mașină oficială a fost incendiată.

Published

on

Ciocnirile dntre manifestanți și polițiști au făcut ieri un rănit în orașul San Cristobal, în vestul Venezuelei, în a doua zi de proteste față de reducerea de către justiție a prerogativelor parlamentului, controlat de opoziție, relatează Agerpres.

Un manifestant a fost lovit în cap cu o piatră în cursul înfruntărilor cu poliția în vecinătatea Universității catolice, iar o mașină oficială a fost incendiată.

Vehiculul aparținea companiei naționale a petrolului PDVSA și două femei au fost agresate în cursul acestui atac, desfășurat de „indivizi violenți care purtau cagule”, a afirmat pe Twitter guvernatorul statului Tachira, José Vielma Mora.

A fost a doua zi de manifestații în acest oraș împotriva deciziei anunțate marți de Tribunalul suprem de justiție (TSJ), cea mai înaltă instanță judiciară a țării, de a limita drastic puterile parlamentului, controlat de opoziție de la începutul lunii ianaurie.