Connect with us

Evenimente

Personalitatea zilei: Michelle Monaghan!

Actrita din „Misiune: Imposibila III” implineste astazi 41 de ani!

Published

on

Michelle Monaghan (n. 23 martie 1976), pe numele său întreg Michelle Lynn Monaghan, este o actriță americană binecunoscută pentru rolurile sale din Misiune: Imposibilă III, Kiss Kiss Bang Bang, Gone Baby Gone, Made of Honor, The Heartbreak Kid, Eagle Eye sau Source Code.

missionimpossible3pubd-300x219Monaghan s-a născut la Winthrop, Iowa. Este fiica lui Sharon (născută Hammel), care avea un centru de îngrijire familială în casa unde s-a născut actrița, și Robert Monaghan, un fermier, munctor al unei fabrici. Are doi frați mai mari, Bob și Johnși familia sa a adăpostit peste zece copii în 12 ani cât timp au deținut adăpostul.

 A absolvit liceul în 1994, din East Buchanan, unde a fost șefă de clasă și a jucat în mai multe piese de teatru. După absolvire s-a mutat la Chicago, unde a studiat jurnalismul la Columbia College. În timpul studiilor și-a început cariera de model. A lucrat în Statele Unite ale Americii, Milano, Singapore,Tokyo și Hong Kong. Mai avea un an până termina jurnalismul, dar a hotărât să se mute la New York pentru a-și continua cariera de actor.

2854Primele sale roluri au fost foarte mici. A apărut în serialul Young Americans de două ori, în Lege și Ordine, ambele în 2001. Și-a făcut debutul pe marele ecran în anul acela cu un mic rol în filmul Perfume, urmat de un alt rol, tot atât de mic în filmul Unfaithful.

Pe 5 noiembrie 2008 a născut o fetiță, Willow Katherine.

 

                                                                                               Sursa: ro.wikipedia.org