Connect with us

Regional

Soferita beata a ranit 5 copii in Olanesti!

Soferita a fugit de la fata locului, dar a fost prinsa in Ostroveni cu o alcoolemie de 0,73mg/l alcool pur in aerul expirat.

Published

on

Sâmbătă după-amiază, o şoferiţă beată criţă a intrat cu maşina într-un grup de cinci copii ce se aflau pe marginea carosabilului. Accidentul rutier s-a petrecut la Băile Olăneşti (judeţul Vâlcea), pe strada Drumul Forestierilor.

Conform ultimelor informaţii, femeia care se afla beată la volan a rulat pe trotuar, acolo unde afla grupul de minori, lovindu-i din plin. Doi din cei cinci copii au fost grav răniţi, restul având răni minore. Este vorba despre G.M. – 14 ani, care a fost diagnosticat cu fracturi femur stâng şi escoriaţii multiple, precum şi V.V., de 15 ani, diagnosticat cu TCF şi plagă contuză montonieră.

Şoferiţa vinovată, Florina M. – 36 de ani, a fugit de la faţa locului, ea fiind prinsă în Ostroveni de poliţiştii rutieri ai Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea. Oamenii legii au constatat că ea avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Agenţii de circulaţie au dispus reţinerea ei pentru 24 de ore, iar duminică, 3 aprilie 2016, va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţiile de conducere pe drumurile publice în stare de ebrietate, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. În prezent, ea este încarcerată la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Vâlcea.