Connect with us

Regional

„INFO-PRACTIC” la Slatina

Concurs regional de informatică aplicată

Published

on

Colegiul Tehnic „Alexe Marin” din Slatina organizează, la sediul instituției, în zilele de 8 și 9 aprilie 2016, a XI-a ediție a Concursului regional de informatică aplicată „INFO-PRACTIC” și a VI-a ediție a Simpozionului național de comunicări științifice în domeniul informaticii „INFO-PRACTIC”.

Până la această dată și-au anunțat participarea reprezentanți din 5 județe pentru proba directă a concursului, din 13 județe la proba indirectă a concursului și din 15 județe pentru simpozion.

Concursul „INFO-PRACTIC” se adresează elevilor din clasele IX – XII, profil M1 şi M2 şi constă într-o probă practică. Durata de desfăşurare a probei de concurs este de 90 de minute.
Simpozionul naţional de comunicări ştiinţifice în domeniul informaticii „INFO-PRACTIC” se adresează tuturor elevilor şi cadrelor didactice cu preocupări în domeniu.

La ediţia din 2015 au participat la proba directă a concursului elevi din judeţele Vâlcea, Dolj, Galaţi, Sibiu, Teleorman şi de la toate liceele tehnice şi teoretice din judeţul Olt.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: evenimentdeolt.ro