Connect with us

Fapt divers

Angelina Jolie va fi înlocuită

Alicia Vikander va prelua de la Angelina Jolie ștafeta rolului Lara Croft într-un nou „Tomb Raider”.

Published

on

Angelina Jolie va fi inlocuită în rolul Larei Croft într-un nou „Tomb Raider”

Angelina Jolie va fi inlocuită în rolul Larei Croft într-un nou „Tomb Raider”
Actrița suedeză Alicia Vikander, recent laureată a unui premiu Oscar, va prelua de la Angelina Jolie ștafeta rolului Lara Croft într-un nou „Tomb Raider”.
Acțiunea filmului se desfășoară în tinerețea personajului, atunci când Lara își începe prima aventură, a indicat joi Los Angeles Times, precizând că pelicula va fi regizată de norvegianul Roar Uthaug.
Prima producție „Lara Croft: Tomb Raider”, lansată în sălile de cinematograf în 2001, s-a inspirat din jocul video cu același nume comercializat în 1996. Angelina Jolie a intrat în pielea personajului doi ani mai târziu, în „Lara Croft Tomb Raider: Leagănul vieții”. Niciunul dintre cele două filme nu s-a bucurat de succes la critică, însă a fost remarcat jocul actriței. Filmele s-au bucurat totuși de succes la public, având încasări de 275 și, respectiv, 157 de milioane de dolari în toată lumea.
MGM, care a cumpărat în 2012 drepturile francizei, nu a confirmat faptul că i-ar fi încredințat rolul eroinei actriței suedeze de 27 de ani. Ea a câștigat în luna februarie premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar în „The Danish Girl”.
Remarcată în două filme de epocă în 2012 — „A Royal Affair” și „Anna Karenina” ,Alicia Vikander a jucat în numeroase pelicule, trecând de la un registru la altul. În 2015, Alicia a figurat în distribuția a șase filme, printre care thrillerul SF „Ex Machina”, rolul aducându-i o nominalizare la Golden Globes.
Fiica unei actrițe și a unui psihiatru, Alicia Vikander s-a născut la Goteborg (Suedia) în 1988 și a plecat la 15 ani în Stockholm, la Baletul regal suedez, a renunțat în cele din urmă la o carieră de balerină în favoarea celei de actriță. În 2016, ea urmează să joace în al cincilea film al seriei „Bourne”.

Sursă:Digi24