Connect with us

Regional

Doar azi se mai dau bilete

Casa Judeţeană de Pensii Gorj anunță benficiarii seriei a VI-a de bilete de tratament că doar azi, 03.04.2016, se mai pot prezenta pentru ridicarea biletelor

Published

on

Casa Judeţeană de Pensii Gorj anunță benficiarii seriei a VI-a de bilete de tratament că doar azi, 03.04.2016,  se mai pot  prezenta pentru ridicarea biletelor,  fiind obligaţi să aibă asupra lor cuponul de pensie pe luna februarie, actul de identitate şi bilet de trimitere de la medicul de familie pentru staţiunea repartizată.

Noua serie de bilete de tratament are valabilitate pentru următoarele staţiuni: Amara, Bala, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Olăneşti, Techirghiol iar beneficiari pot fi  pensionarii sistemului public de pensii, asiguraţii sistemului public de pensii (salariaţi/şomeri) și beneficiarii unor legi speciale. În acest an, nu beneficiază de bilete de tratament prin Casele Teritoriale de Pensii, pensionarii  MApN, MAI și SRI. Lista cu persoanele care au primit repartiţie pentru această serie este afişată la sediul instituţiei şi pe pagina web.

Biletele nevalorificate  vor fi redistribuite  în ziua de 4 mai 2016.

Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Gorj aduc la cunoştinţa pensionarilor beneficiari că, la momentul prezentării în staţiunea balneară, trebuie să aibă asupra lor cardul de sănătate, activat la medicul de familie şi să cunoască codul PIN al acestuia.