Connect with us

Regional

Începe Olimpiada Liceelor!

Competiţia se va încheia pe 31 mai.

Published

on

Probele încep luni, 9 mai, cu înotul, care se va desfăşura la Bazinul Didactic de Înot, şi vor continua marţi cu şah la Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu”, joi fiind programată proba la biologie-geografie, la sfârşitul săptămânii urmând a se susţine probele la atletism şi fotbal.

 
Manifestarea „Olimpiada Liceelor” se desfăşoară pe cinci secţiuni: sport,  discipline de învăţământ, artistică, abilităţi practice, voluntariat.

Secţiunea abilităţi practice constă în lucrări de întreţinere şi reparaţii efectuate în cadrul unităţii de învăţământ, stabilite de juriul manifestării şi conducerea liceului, în valoare de 9.000 lei.

Secţiunea voluntariat constă în implicarea elevilor în orice fel de acţiune umanitară, de ecologizare, de protecţia mediului.
Potrivit regulamentului, sumele acordate ca premii echipajelor câştigătoare se calculează pe baza locului obţinut, respectiv locul I – 300 lei, locul II – 200 lei, locul III -100 lei şi locul IV – 50 lei.

Competiţia se va încheia pe 31 mai, cu probele de Miss, Mister, Interpretare muzicală, dans, liceele câştigătoare fiind premiate în cadrul Galei de Premiere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: evenimentdeolt. ro