Connect with us

Regional

Sute de șoferi craioveni, blocați în parcarea subterană

Este o singură cale de acces pentru autoturisme.

Published

on

Sute de craioveni care au folosit joi seară parcarea subterană din zona Teatrului „Marin Sorescu“ au rămas blocați pentru zeci de minute bune, după cum povestește un craiovean, pentru Gazeta de Sud, care, simțind că se sufocă, a coborât din mașină și a rupt bariera de la ieșire pentru a fluidiza circulația.

La putin timp dupa deschidere, parcarea a fost luată cu asalt și toate cele 619 locuri au fost ocupate, numai că după ora 22.00, când toți ocupanții parcării au vrut să părăsească zona, sutele de autoturisme s-au blocat zeci de minute, la singura ieșire din parcare chiar în fața barierei. Unul dintre craiovenii rămași captivi în parcarea de la Teatrul Național a intrat în panică, speriat că se sufocă din cauza gazelor de eșapament de la mașinile care așteptau la coadă, scrie gds.ro

„Joi seară, la ora 22.50, o persoană din rândul angajaților parcării subterane a sesizat prin 112 faptul că un bărbat care se afla la volanul unui autoturism, intenționând să părăsească parcarea, a distrus o barieră din aluminiu. Prejudiciul produs a fost estimat la suma de 500 de lei. În cauză a fost întocmit un dosar penal privind comiterea infracțiunii de distrugere și se fac verificări pentru identificarea șoferului“, au precizat insa, polițiștii doljeni pentru GdS.